Τρόποι Αποστολής

1) Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τo κατάστημα Ηλιαχτίδα, εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το κατάστημά μας είναι ανοιχτό σε ώρες καταστημάτων .

2) Αποστολή στο χώρο σας

– Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με ACS Courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

– Στις παραγγελίες για νησιωτικές και δυσπρόσιτες περιοχές τα προϊόντα θα αποστέλλονται μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας

Η χρέωση των μεταφορικών ανέρχεται στα 3.50€ σε όλη την Ελλάδα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ
  Για τα αντικείμενα βάρους μέχρι 2 κιλά που θα διακινηθούν με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ εντός Πόλης με παράδοση την επόμενη εργάσιμη, η προσφερόμενη τιμή είναι 3,50€.
 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ – ΠΟΛΗΣ
  Για τα αντικείμενα βάρους  μέχρι 2 κιλά που θα διακινηθούν με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ από Πόλη σε Πόλη, η προσφερόμενη τιμή 3,50€.
 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
  Για τα αντικείμενα βάρους  μέχρι 2 κιλά που θα διακινηθούν με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ εντός Κρήτης, ισχύουν οι τιμές του υπάρχοντος καταλόγου.
  (Ισχύει μόνο για αντικείμενα κατάθεσης – επίδοσης εντός Κρητης).
 • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
  Για τα αντικείμενα βάρους  μέχρι 2 κιλά που θα διακινηθούν με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ  εντός Πόλης, ισχύουν οι τιμές του υπάρχοντος καταλόγου.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (μετρητά, επιταγή)

Υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.00€

 Σημ: Στις ανωτέρω τiμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Επίσης, η εταιρεία ACS Courier δε χρεώνει πρόσθετες χιλιομετρικές επιβαρύνσεις για δυσπρόσιτους χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς.